Aktuální informace - úplné uzavření budovy ZŠ

22.03.2020 14:22

Vážení rodiče,

věnujte prosím pozornost této informaci. Od pondělí 23. března do odvolání bude budova školy zcela uzavřena. Úkoly budou zadávány výhradně dálkovým způsobem. Nebude možné vyzvedávat ani odevzdávat materiály.

Děkuji Vám za spolupráci v uplynulém týdnu a chci Vás požádat o zpětnou vazbu. Vím, že pro Vás může být obtížné skloubit pracovní povinnosti, starost a péči o rodinu a k tomu ještě školní povinnosti. Neradi bychom Vás v této době přetěžovali. I pro nás je tato situace nečekaná a nová a hledáme vhodné nastavení. Proto prosím o vyplnění této ankety:

https://forms.gle/LhxSrAtGqxunXenH9

Prosím, abyste při vyplňování ankety zjistili také názory dětí. Dotazník je možné vyplnit i anonymně, přesto prosím o vyplnění jména dítěte. Data budu anonymizovat. Budete-li chtít probrat telefonicky, prosím zavolejte mi na telefon 603 346 182.

Je nám všem jasné, že látku „probranou“ dálkově budeme stejně znovu ve škole procházet, proto se budeme snažit zadávat cvičení spíše opakovací. Když nestihneme vše probrat do konce školního roku, holt to nestihneme a probereme ji v roce příštím. Svět se nezboří.

Tato nečekaná situace je pro nás všechny možností naučit se něčemu novému (např. používání počítačů, chytrých telefonů, emailů …), příležitostí k zamyšlení se nad tím, co vše vnímáme jako samozřejmé a mnohdy si toho nevážíme a konečně také sice negativní, ale důležitou životní zkušeností.

 

Pěkné dny, pevné zdraví a dobrou náladu

Jakub Vaštík