Den dětí v 6. třídě

04.06.2021 10:07

Užít si zábavu, možnost být spolu jako třída, vydovádět se, popovídat si. Den dětí k tomu poskytuje prostor a všichni jsme moc rádi, že navzdory všem nesnadným předchozím měsícům jsme mohli Mezinárodní den dětí oslavit bez větších omezení. Vyrazili jsme do Brna-Slatiny, do zábavného parku Bruno. Ze začátku jsme měli celý areál jen pro sebe, postupně se začali trousit další děti, ale stále zde bylo jen málo návštěvníků, a tak si děti mohly prolézt celý areál (doslova) od střechy až po sklep. 

Žáci si užívali klouzaček, trampolín a nafukovacích atrakcí, prolézali lanovím i se vozili lanovkou. Ti odvážnější zkusili skok do polštáře z výškové věže, podzemní tunely lákaly na adrenalinovou schovku. Není divu, že po takovém divočení značně vyhládne. Blízký bufet byl skvělou příležitostí nejen k doplnění kalorií, ale i ke zklidnění a popovídání si. 

Užít si zábavu, možnost být spolu jako třída, vydovádět se, popovídat si. Den dětí k tomu poskytuje prostor a všichni jsme moc rádi, že navzdory všem nesnadným předchozím měsícům jsme mohli Mezinárodní den dětí oslavit bez větších omezení.
Vyrazili jsme do Brna-Slatiny, do zábavného parku Bruno.
Ze začátku jsme měli celý areál jen pro sebe, postupně se začali trousit další děti, ale stále zde bylo jen málo návštěvníků, a tak si děti mohly prolézt celý areál (doslova) od střechy až po sklep. Žáci si užívali klouzaček, trampolín a nafukovacích atrakcí, prolézali lanovím i se vozili lanovkou. Ti odvážnější zkusili skok do polštáře z výškové věže, podzemní tunely lákaly na adrenalinovou schovku. 
Není divu, že po takovém divočení značně vyhládne. Blízký bufet byl skvělou příležitostí nejen k doplnění kalorií, ale i ke zklidnění a popovídání si. 

 

Fotogalerie: Den dětí v 6. třídě