Poděkování starostovi obce a zastupitelům

29.08.2017 21:26

Dovolte mi, abych touto cestou velmi poděkovala panu starostovi Vlastimilu Rožnovskému a zastupitelům obce Bohdalice – Pavlovice za pokračování v tolik potřebné rekonstrukci oken a vnějšího pláště budovy základní školy.

1. etapa rekonstrukce začala v červenci 2016, a to výměnou oken a venkovních dveří v zadní střední části budovy.  Ke konci července a v srpnu proběhla rekonstrukce celého průčelí budovy.  Vyměnila se okna, zrekonstruovala se terasa a vnější plášť průčelí budovy. Rovněž se po mnoha a mnoha létech zprovoznily nádherné hodiny na vrcholku průčelí, podle kterých si klidně můžete seřídit čas :-).

V průběhu října a listopadu 2016 se pokračovalo v rekonstrukci budovy výměnou oken v aule, tedy v zadní střední části budovy a v rekonstrukci fasády tamtéž.

2. etapa rekonstrukce začala v červenci 2017, a to výměnou oken a rekonstrukcí vnějšího pláště přední části budovy (vpravo a vlevo od průčelí). Práce budou ukončeny pravděpodobně koncem září.

Naše škola, náš zámek začíná být i z vnějšku překrásným!!! Jsme velmi rádi, když rodiče a hosté školy obdivují, co všechno se na naší škole změnilo a zmodernizovalo a jsou velmi nadšeni, že i plášť budovy se rekonstruuje a škola vypadá krásně i zvenčí.

Protože, jak už říkal pan Werich „Podle kabátu se svět měří“  „a to je pravda odvěká“ :-).

Velké poděkování nás všech náleží panu starostovi Vlastimilu Rožnovskému a zastupitelům Obce Bohdalice – Pavlovice!!!

Karin Šulcová, ředitelka školy