Školmánie, školmánie …

04.07.2014 11:50

Nejdříve chci moc poděkovat všem zúčastněným a zapáleným…A nejedná se jen o děti, ale i jejich rodiče. Byl to úžasný adrenalin pro všechny, kteří jsme věřili…Bohužel to dopadlo trošku jinak, než jsme si představovali. Konkurence byla obrovská a boj nelítostný. Avšak za ten nádherný poznatek, že dokážeme táhnout za jeden provaz, to stálo. Byli jsme jediní z vyškovského okresu, kteří vydrželi až do konce soutěže a umístění na 20. místě je pro nás opravdu i tak velké vítězství.

Nakonec se nám snažili pomoci i zaměstnanci OD TESCO –  Campus v Brně, ale nestačilo to k vítězství. Tímto způsobem bych však chtěla vyjádřit poděkování i jim za naše nádherné umístění.

Zaměstnanci OD TESCO – Campus však na nás nezapomněli ani po soutěži. Věnovali nám ke konci školního roku alba a kartičky pro děti jako odměnu za snahu. Tímto způsobem jsme mohli odměnit téměř 50 dětí.

Jak to však vypadalo ve škole poslední týden, abychom stihli všechna alba naskládat? Kdo měl trochu času a chuti, vyhledával a skládal a vyhledával a skládal … Zapojili se snad všichni.

Nakonec jsme opravdu všechno zvládli a děti se mohou přes prázdniny nejen zabavit, ale také si zopakovat angličtinu zábavnou formou ve hře.

Děkuji všem za podporu a úžasnou spolupráci.

Mgr.Věra Georgieva

Fotogalerie: Školmánie, školmánie …